Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Атанас Русев се закани да съди за клевета Кирил Петков

Политика

Атанас Русев се закани да съди за клевета Кирил Петков

Атанас Русев се закани да съди за клевета Кирил Петков - Tribune.bg

„Ало кикиту, тези изтъркани опорки дето ги спускаш, за да си изчистиш всички измами, с които влезе в политиката, не вървят“. Това отговаря в профила си във Фейсбук Атанас Русев, който обвини Кирил Петков и Лена Бориславова във фалшифициране на документи, а Петков му върна набеждаване, че служи на Пашата.

Винящите го във фалшифициране на документи - служели на Пашата, обяви Кирил Петков

„Опитите ти да лъжеш и да клеветиш, че нашата реакция от Корал за твойте беззакония има нещо общо с „Пашата“, ми дават основания да ти заведа едно чудесно дело за клевета. Ние реагираме по закон, защото всяко бездействия от страна на сдружението и лично от моя страна би означавало съучастие към това престъпление, което не може да допуснем. Потърпевши са не само Корал, но и цялото общество, което ти имаш претенции да управляваш“, пише Русев.

„Докога ще продължаваш така да лъжеш и да мажеш? Такива хора като теб трябва да бъдат не само извън политиката, но и извън обществения живот. Ти излъга и предаде надеждите на цял един народ. Знаеш каква е съдбата на предателите по справедливост“, завърша поста си Русев.

Биволъ: Не познаваме Пашата, гнусните клеветнически опорки на Петков издават истерията му


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Кирил Петков
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети